Årets sista veckobrev.

Hej! Detta blir terminens sista veckobrev.

Nu har vi avslutat många områden inom olika ämnen.
Jag vet att barnen är trötta nu, det är även jag. Vi har två dagar kvar, vilka består av slöjddag (eleverna har slöjd hela tisdagen) och onsdagen kommer vi ägna åt pingisturnering och fika.

På onsdag den 18/12-19 är det julavslutning. Vi kommer att samlas i klassrummet kl 16.30-17.30 och fika tillsammans. Sedan önskar vi varandra god jul och gott nytt år!

Jag hoppas att ni, precis som jag, är nöjda med höstterminen och elevernas utveckling. Som det ser ut framöver så kommer jag gå på föräldraledighet den 7/2-20. Jag arbetar alltså en månad efter skolstart på vårterminen. Sedan kommer någon annan att ta över. (Jessica jobbar på den rekryteringen).

Vårterminen kommer att starta onsdagen den 8/1-20 kl 8.10.

Jag önskar er en god jul och ett gott nytt år! Se till att vila ordentligt och samla krafter till nästa år!