Bra att veta!😀

Hej!

Nu pÄ fredag kommer vi fira Nobel dagen. Vi kommer att dela ut fredspris och litteraturpris pÄ skolan. Storsamling för hela skolan efter raster. De som vill fÄr gÀrna vara finklÀdda.

Vi i bÄda ettorna skulle vilja be er att skicka med tomma toalettpappersrullar inför en julpyssel dag vi kommer att ha pÄ skolan pÄ torsdag nÀsta vecka. Eleverna kommer att dÄ pyssla i olika stationer under dagen och fÄ prova pÄ olika typer av pyssel.

PÄ onsdag den 14/12 sÄ kommer 1A och 1B att Äka ivÀg pÄ utflykt in till Stockholm. Syftet Àr att arbeta med traditioner och olika kopplingar till julen. Till den dagen behöver eleverna att ha med sig matsÀck/lunch, dÄ vi kommer att vara ivÀg frÄn skolan över hela skoldagen.

Lucia har förskoleklasserna för oss pÄ morgonen den 13 december.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *