Höstterminen 2020

Hej allihopa!

Välkomna tillbaka till en ny termin på Tingvallaskolan.

Vi börjar på måndag 17/8 kl 10.00 med samling på skolgården. Vi lärare kommer att stå på skolgården med skyltar och eleverna ska söka upp sin klass. När alla är på plats går vi till de nya klassrummen i Silverhuset. På grund av pågående Covid-19-epedemi vill vi inte att föräldrar följer med. Dagen slutar kl 14.00.

På tisdag startar vi kl 8.10 och slutar kl, 14.00. Övriga dagar följer vi tiderna för ordinarie schema och det får eleverna med sig hem på måndag.

På måndag får eleverna med sig en bunt papper hem med information. Läs igenom informationen och fyll i de blanketter som ska tillbaka till skolan. Vi är tacksamma om blanketterna lämnas in snarast.

Jessica skriver i sitt månadsblad om den begränsade tillgängligheten för bilar vid skolan. Undvik att skjutsa era barn till skolan.
Ni kan läsa hennes månadsblad här.

Charlotta och Malena