Höstterminens första veckobrev! 😃

Välkomna tillbaka efter sommarlovet!

Terminen har börjat och vi hälsa två nya flickor varmt välkomna till klassen, Dina och Lujeen. Första tre dagarna har varit fyllda av värdegrundsarbete på hela skolan och givetvis hos oss också. Vi har röstat fram 5 regler tillsammans med 1a.

Vi funderade vad vi vill lära oss det här året i skolan och skrev mer alla önskemål. En önskan var engelska som vi hade på fredagen. Vi övade genom en lek fraserna,  my name is… och what is your name? Safka övade med eleverna på fritids att stå på händerna vilket också var en önskan från eleverna att lära sig. Vi har börjat läsa lite och vi tittar på hur mycket vi kan så att alla ska få en utmaning och inte stanna upp i sin läsutveckling. Vi kommer att ha en bokstav i veckan men arbeta individuellt med den.

Nästa vecka

Måndag: Gymnastik innomhus med skolans gymnastiklärare Tessan. Gymnastiken är i halvklass.Ta med gymnastikkläder och handduk.

Torsdag: Simundervisning i badhuset. Även den med Tessan. Ta med lås, badkläder, handduk, tvål, schampo och egen borste.

Veckans bokstav är: Aa

Schema får ni hem på måndag men det ut så här:

Måndag 9.10-13.50

Tisdag 8.10-13.05

Onsdag och torsdag: 8.10-13.35

Fredag: 8.10-13.05.

Helena Briger🌞

Ett svar på ”Höstterminens första veckobrev! 😃”