Terminstart ht 19

Hej alla elever och vårdnadshavare!

Välkomna tillbaka till ett nytt läsår tillsammans med mig och många andra lärare på skolan.

Jag hoppas att ni har njutit av ert sommarlov och är laddade att komma tillbaka till ett nytt läsår.

Skolstart: måndag den 19/8. Vi på skolgården klockan 10.00 för att sedan gå till klassrummet. Jag kommer stå där med en skylt som det kommer stå ”4b” på. De tre första dagarna kommer vi ägna oss åt värdegrund där vi bland annat kommer leka, rita och skriva om sommarlovet och möjligtvis göra någon utflykt. Mer info kommer om detta senare.

Från och med torsdag 22/9 börjar lektionerna gälla enligt schema.

Jag ser fram emot detta läsår och hoppas att ni är lika laddade som jag är.

/Ninorta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.