Vår lärmiljö

Hej!
Hoppas att ni alla haft ett bra sportlov. Själv har jag försökt vara ute lite i solen och provat olika sporter i Vikingahallen där jag träffat några av eleverna.
Förra helgen skruvade Thomas ihop våra nya bord och packade upp våra nya stolar. I måndags var jag där och möblerade. Jag har möblerat utifrån alla våra behov vi har för att få så bra lärmiljö som möjligt. Vi lär alla på olika sätt och vi tycker om att vara på olika ställen när vi lär oss saker. Vi har fortfarande två mattor i klassrummet och en i grupprummet där man kan sträcka ut sig. En soffa där man kan både sitta och ligga ner. Borden står placerade både i grupper och längs med väggarna. Detta för att fungera både vid stationsarbete och ostört arbete när man vill arbeta själv och inte bli störd av någon. Alla har en namnar plats där man börjar på morgonen även i fortsättningen. Parläsningen kommer att fortsätta efter lunch men jag har lovat alla nya platser i morgon.
Vi har en läshörna med böcker som jag lånar från Märsta biblioteket. Vi har även en ny matematikhörna med praktiskt matte material för lärandet.
Om någon har växter får ni gärna skänka detta till våra fönster och som vi kan ta hand om. Jag arbetar hela tiden med vår lärmiljö och har ni synpunkter får ni gärna komma med dem.

Ett svar på ”Vår lärmiljö”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.