veckobrev maj

Vi fortsätter att öva begreppen över, under, på i, bakom, framför. Vi gör en hinderbana där vi tränar det och sen kommer vi prata och träna det hela veckan.

Tisdag Fritidshemmets dag. Vi har olika stationer på skolgården tillsammans med eleverna på korallen. Vi firar fram till 16.00.

Torsdag Vi åker till skansen och ser om det har förändrats sedan vi var där i vintras. Vi börjar som vanligt 8.10 men beräknar att vara tillbaka senast 16.00. Vi tar med lunch och festis till alla. Man får gärna ta med sig fika och extra dricka hemifrån. Tänk på att smörja in ert barn om det är soligt då vi kommer att vara ute hela dagen.

På fredag är jag på ledningsgruppsmöte hela dagen. Stephanie och Akke ansvarar för undervisningen den dagen.

Ett svar på ”veckobrev maj”

1. Bra med blogg men skulle gärna vilja se och läsa vad barnen har gjort under veckan och gärna vad som kommer ske nästa vecka. (Som på raketens blogg)