Hej alla

Lagom till att vårterminen börjar kommer snön och kylan. I början av veckan hade vi ett väldigt kallt klassrum men efter att vår nya vaktmästare Pär varit på besök har vi nu en lagom temperatur.

Jag kommer att göra en ändring i schemat och det gör jag för att eleverna ska få tid med det sociala team som finns på skolan som arbetar med värdegrundsfrågor och för att eleverna inte ska få för lite engelska. Ett nytt schema med ändring kommer inom kort där eleverna slutar 13.50 på torsdagar.

Kort information om skolarbetet:

Sv

Vi fortsätter att läsa ”Pärlor av glas” en skönlitterär bok som är skriven av Camilla Lagerqvist. Eleverna läser ett kapitel och arbetar med frågor till kapitlet.

So, geografi, religion

I so arbetar vi med judendomen.

Ma

Eleverna arbetar med median, typvärde och mervärde. De har matematikläxa till på torsdag.

No

Eleverna arbetar med olika energier och energivärden.

Eng

Vi ser på Max´s movie och arbetar med material som tillhör serien. Eleverna kommer att få en glosläxa till på fredag.

Önskar er en trevlig helg

Mvh. Charlotta Waltin

Mail: charlotta.waltin@edu.sigtuna.se