Hej

Från värme måndag, tisdag och onsdag till kyla i torsdags när vi hade friluftsdag.

Den här veckan har vi fått tillskott till klassen Tindra som har kommit tillbaka från Abisko efter flera månaders besök där och Isaac som är helt ny för oss. Isaac kom på besök med sin mamma i tisdags för att träffa rektorn och fylla i blanketter men när eleverna fick höra att vi skulle få en ny pojke i klassen slutade det med att han och mamma stannade större delen av dagen. Trevligt att se hur eleverna tog hand om och visade honom runt.

I matematik har vi repeterat uppställning både addition och subtraktion. I svenska har vi läst klart boken ”Handbok för superhjältar”.  I so och no har vi avslutat arbetet med våren och på musiken övade vi på sången som vi kommer att sjunga på avslutningen.

Önskar alla en trevlig helg

Lotta