Hej alla vårdnadshavare och elever!

Första skolveckan är nu avklarad och det har gått bra.
Fokus denna vecka har legat på värdegrund och de fyra byggstenarna som skolan vilar på. De fyra byggstenarna är: trygghet, glädje, gemenskap och respekt.

Från och med nästa vecka kommer ordinarie schema att gälla. Då är det viktigt att ta med sig idrottskläder på tisdagar och fredagar. Än så länge äger idrotten utomhus nära skolan.

Vi startar nästa vecka med att åka till Skansen. Det är viktigt att komma i tid eftersom vi åker buss kl 8.30. Skolan kommer bjuda på pastasallad och festis till lunch. Om barnen vill får de ta med sig egen matsäck. Bulle, kaka, macka, frukt och vätska i form av vatten eller festis är okej.
Vi är åter efter lunch.

Fredagen den 31 augusti kommer eleverna åka och simma. Viktigt att ha med sig badkläder samt handduk.

Vi vill även påminn om  föräldramöte den 4 september kl 18.00.
De individuella utvecklingssamtalstiderna kommer att delas ut nästa vecka.

Vi önskar er trevlig helg

Ninorta & Anna