Hej alla!

Den här veckan har vi främst arbetat med att förbereda oss inför utvecklingssamtalen.

Jessica har lagt ut ett nytt informationsblad på rektorsbloggen. Läs även det. Ni hittar brevet här: http://rektor.tingvallaskolan.se/

Kort information om skolarbetet:

Sv

Vi fortsätter arbetet med tidningar, artiklar och nyheter.

So, geografi

Vi har tittat på Geografens testamente – Norden och arbetat med uppgifter som hör till filmerna. Den här veckan har det handlat om Danmark.

Ma

Repetition av de fyra räknesätten i talområdet 0-1 miljon.

No

Eleverna har läst om skelettet.

Eng

Vi arbetar med nytt kapitel i textbook (Nice to meet you) och repeterar användningen av -ing formen.

Viktigt inför v.37

Må 7/9

5a och 5b åker till Sigtuna med hyrd buss för att träffa naturskolan. Bussen hämtar oss ca 8.20 och vi beräknar att vara tillbaka ca 13.30.

Vi kommer att få lunch ifrån skolan. Eleverna behöver ta med egen dricka.

Vi kommer att vara ute hela dagen och befinna oss nära vatten. Tänk på – Kläder efter väder.

Ti 8/9

Dags för Tingvallajoggen, eleverna får själva bestämma om de vill gå eller springa. Efter joggen slutar de elever som inte går på fritids för dagen.

Ons 9/9

De första utvecklingssamtalen börjar kl 13.00 och de elever som inte går på fritids slutar för dagen.

Mvh. Charlotta Waltin

Mail: charlotta.waltin@edu.sigtuna.se