Hej på er!

Som alla andra veckor så har också den här veckan gått fort.

Vi är nu igång med det mesta och eleverna jobbar på mycket bra.

I matematik har vi haft diagnos på kapitlet som vi arbetat med. Fina resultat må jag säga. Men vi kommer repetera en del i alla fall.

I svenska har vi fortsatt läsa ”flickan utan minne” och svarat på tillhörande frågor. Vi har också arbetat med zick zack och återberättande texter.

I engelska har vi fortsatt i boken och det har handlat om hur gammal man är. Eleverna får båda göra hör- och talövningar och även skriva i stenciler de får.

I so/no har vi fortsatt med skogen och klimatet i Sverige.

Viktig info

På måndag den 9/9 börjar de elevledda utvecklingssamtalen. Viktigt att ni är i tid!

På onsdag den 11/9 kommer eleverna springa ”Tingvallajoggen”. Den startar klockan 12.00 på skolgården och eleverna slutar skolan vanlig tid.

Jessica, vår rektor har nu skaffat en blogg. Bloggen hittar ni på Tingvallaskolans hemsida. Där hittar ni information om månadsblad och även kommande samråd.

Med detta sagt önskar jag er en trevlig helg!

/Ninorta