Hej på er!

Vi närmar oss helg med stormsteg.

Vilken fantastisk vecka vi har haft!

I matematik har vi startat nästa kapitel, subtraktion och addition. Eleverna får återigen repetera mycket från år 3 för att sedan gå vidare till andra utmaningar.

I svenska har vi fortsatt läsa ”flickan utan minne” och svarat på tillhörande frågor. Vi har också arbetat med zick zack där vi arbetat mycket med tidsord.

I engelska har vi fortsatt i boken och det har handlat om familjen. Eleverna får båda göra hör- och talövningar och även skriva i stenciler de får.

I so/no fortsätter vi med skogen och klimatet i Sverige.

Viktig info

Jag har fått info om att det går löss på skolan. Titta gärna i barnens hår om det finns nåt. Behandling måste ske omgående, annars smittas andra.

Jag har nu skickat hem läxor. Detta kommer ske med jämna mellanrum. Läxan ska in senast onsdag nästa vecka.

Jessica, vår rektor har nu skaffat en blogg. Bloggen hittar ni på Tingvallaskolans hemsida. Där hittar ni information om månadsblad och även kommande samråd.

Jag önskar er en trevlig helg!

/Ninorta