Hej!

Den här veckan har häften av utvecklingssamtalen gjorts och vi fortsätter på tisdag med resterande.

Kort information om skolarbetet:

Sv

Vi fortsätter arbetet med tidningar, artiklar och nyheter. Eleverna har kommit till slutet av kapitlet och vi kommer att fortsätta med bla källkritik, vem bestämmer om vad som är en nyhet och tjejer och killar i media.

So, geografi

Vi har tittat på Geografens testamente – Norden och arbetat med uppgifter som hör till filmerna. Den här veckan har det handlat om Norge.

Ma

Stora tal i talområdet 0-1 miljon.

No

Eleverna har läst om skelettet och kommer nästa vecka att börja med hjärta, lungor och blodomlopp.

Eng

Vi har arbetat med nytt kapitel i textbook och lyssnat på nyheter om bränder i Australien och skolor i England där det endast går flickor eller pojkar.

Viktigt inför v.38

Ti 8/9

Utvecklingssamtalen fortsätter och de elever som inte går på fritids slutar kl 13.00

Mvh. Charlotta Waltin