Hej alla!

Jag vill börja med att påminna dig som inte gjort det ännu, att ladda ner appen ”Unikum familj”. Vi kommer att använda Unikum för veckobrevet, och annan information. Bloggen kommer då att stängas. Det kommer att ske när alla har tillgång till Unikum.

Kommande veckas studier:

MA: Prov

NO: Kraft och rörelse fortsätter.

SV: Vi lär oss om bokrecension, och kommer att skriva en bokrecension som ett prov.

EN: Vi kommer att bygga upp ett ordförråd med alla begrepp som finns i ett kök.

SO: Vi kommer att avsluta kapitlet om Frihetstiden och Gustav III. Prov under v.42.

IDH: Vi ska vara inomhus, och börjar bussa eleverna till Valsta. Prov i hälsa och för den som inte skrivit orienteringsprovet. Då är vi i klassrummet den dagen.

Vi har haft en okej vecka, med okej arbetsro. Vi arbetar vidare för att vi ska bli bättre.

Avslutningsvis en info: Vi har problem med hårlöss i skolan. Vi vill därför be att ni kammar eller tittar extra i barnens hår.

Nu önskar vi en trevlig helg!

Peder, Malena och alla andra