Hej!

I matematik har vi påbörjat kapitlet om geometri. Hittills har vi arbetat med meter, decimeter, centimeter och millimeter. Fråga era barn hur det går.

I svenska har vi arbetat i zick zack och vi pratat om grammatik, attribut och verb. Vi har också arbetat med preteritum(dåtid) och presens (nutid).

I so/no fortsätter vi med skogen och klimatet i Sverige.

I engelska har vi arbetat med födelsedagar och presenter.

OBS!!! Fredag den 11/10 börjar eleverna sin idrott i Valsta sporthall. Detta innebär att bussen AVGÅR klockan 8.10 från skolan. Se till att ditt barn kommer i tid annars blir de kvar på skolan.

I övrigt vill jag att ni pratar med era barn om att de ska sköta sig när de är iväg och badar tillexempel. Jag var inte med då men jag fick höra av andra lärare att det hade varit rörigt, vilket jag inte tycker är okej. De ska uppföra sig ordentligt oavsett vilken lärare som är med de! (inte bara med mig)

Trevlig helg! /Ninorta