Hej.

Nu känns det verkligen att hösten är här det blir mörkt tidigare på kvällarna och när väckarklockan ringer på morgonen har det knappt börjat att ljusna.

I matematiken har vi arbetat med addition och subtraktion med tiotalsövergångar och några elever har hunnit med uppställningar. I svenskan har vi läst klart kap fyra i Resan till skatten på måndag börjar vi med kapitel fem.

I no har vi arbetat med tyngdkraft, tyngdpunkt och balans tex vad är det som håller oss kvar på jorden och varför känns det inte som om man går uppochned när man bor i Australien.

I so har vi börjat prata om familjen och lite om hur det var i skolan förr. Alla har fått med sig frågor hem att ställa till er föräldrar om hur ni hade det i skolan, frågorna har eleverna själva valt. Meningen är att de ska intervjua er och sedan redovisa svaren för alla i klassen. I engelskan har vi repeterat ord och uttryck som vi lärt oss tidigare.

Önskar alla en trevlig helg. Lotta