Hej!

I matematik fortsätter vi kapitlet om geometri. Vi böjar närma oss slutet.  Hittills har vi arbetat med meter, decimeter, centimeter och millimeter geometriska figurer och omkrets. Fråga era barn hur det går.

I svenska har vi arbetat i zick zack och vi pratat om grammatik, attribut och verb. Vi har också arbetat med preteritum(dåtid) och presens (nutid). Vi har också pratat om singular och plural.

I so/no fortsätter vi med skogen och klimatet i Sverige.

OBS!!! Fredag den 11/10 börjar eleverna sin idrott i Valsta sporthall. Detta innebär att bussen AVGÅR klockan 8.10 från skolan. Se till att ditt barn kommer i tid annars blir de kvar på skolan. På tisdagar går bussen kl 11.50 och då SKA alla följa med.

I övrigt vill jag att ni pratar med era barn om att de ska sköta sig när de har vikarie i klassen eftersom jag också kan bli sjuk ibland.

Trevlig helg! /Ninorta