Hej.

Det har varit en underbar vecka. Era barn är fantastiska! De visar hänsyn, hjälper och uppmuntrar varandra. Jag är stolt över att få vara deras lärare.

Vi har börjat redovisa de intervjuer eleverna har gjort med er föräldrar. Det är trevligt när eleverna ger varandra  feedback genom att säga – Du berättade på ett spännande sätt men nästa gång kan du väl prata lite högre.

I Svenskan har vi läst klart kapitel fem i Resan till skatten och i matematiken fortsätter vi med grunderna i addition och subtraktion. I no har vi avslutat arbetsområdet om balans och i so fortsätter vi att arbeta med hur man levde förr och hur barn har det andra länder. På tisdag kommer vi att uppmärksamma FN-dagen genom att se en film, göra fredsduvor, skriva Hej på de språk som representeras i skolan, lära oss en fredssång och självklart ha en hel del samtal om FN:s arbete.

Trevlig helg till er alla.