veckobrev v.45

Hej föräldrar/vårdnadshavare!

Välkomna tillbaka efter höstlovet/ läslovet!
Vi fortsatte där vi stannade innan lovet!

I Svenska har elever arbetar med läsförståelse texter!
Vi läser, diskuterar och svarar på frågor utifrån den texten som vi arbetar med! Vi har även haft högläsning!

I matte har eleverna arbetat med uppställning med multiplikation! Vi har även spelat Bingo med talen som tex. 5•4+5 eller 7+3•4!

I NO har vi haft experiment med grus, salt och toapapper! Fråga er barn hur vi gjorde och vad de har lärt sig under lektionen!

I SO har vi arbetar med religion hinduism och buddhism!

Eleverna har också haft som vanligtvis de brukar ha lektioner i slöjd, musik, engelska och idrott! Fråga gärna er barn vad de gjorde på de lektionerna!

Nästa vecka v.46

Ninorta är tillbaka efter sin ledighet!

På tisdag (13/11) ska hela skolan åka skridskor!

Elever behöver ha med sig för denna dagen följande; egna skridskor och skidhjälm   (ej cykelhjälm) samt varma kläder och handskar! Det går bra att ta med sig smörgås, en bulle, frukt, grönsaker, risifrutti, festis, varm choklad eller o’boy och vatten! Ingen chips och läsk ska tas med! Till lunch kommer vi att få pastasallad och en Festis!

P.S Skolan har ett fåtal skridskor och hjälmar att låna om man inte har egna och då måste elever turas om och vänta på sin tur att åka!

Vi kommer att sluta ca kl.13 denna dagen! Elever som inte går på fritids kommer att få gå hem när vi är tillbaka på skolan!

Med önskan om en trevlig helg Safka!