Veckobrev v 45

Veckan började som alla veckor efter lov. Lite rörigt där man får gå igenom reglerna igen. Vi har haft en kreativ vecka där vi arbetat med bokstaven T på alla möjliga vis, hoppas att era barn berättar hemma. Vi har idag haft höstfest för att visa att tema Höst är slut. Vi har haft fest där vi bjöd raketerna på blåbärsmuffins och raketerna hade gjort äppelkaka som de bjöd oss på. Alla fick hjälpa till att baka med Akke på förmiddagen medans halva klassen arbetade i sina loggböcker sedan bytte vi. Gott blev det!

Nästa vecka är det barnboksveckan. Alla har fått en läxa med sig hem, ta med den och boken när ni är klara med uppgiften, dock senast torsdag.

läxa

Måndag konsert, samling 7.45 så att vi hinner med bussen.

Fredag ishallen med hela lågstadiet. Vi tar med lunch men barnen får gärna ta med sig dricka och fika och frukt. Alla ska ha med sig hjälm, varma kläder och skridskor. Tänk på att ert barn ska bära sin egen packning.

skridskor

Trevlig Helg!

Helena

2 svar på ”Veckobrev v 45”