veckobrev v 49

Hej på er!

Tiden rusar iväg och snart är det jullov. Men först ska vi avsluta några arbetsområden, fira nobel och lucia och julpyssla.

I matematik har vi arbetat med statistik och eleverna är snart experter på diagram. Vi kommer avsluta det kapitlet denna vecka.

I SO har eleverna redovisat sitt landskap med hjälp av digitala medier. Nu ska de rita och skriva på en plansch om sitt landskap som vi hänger upp i klassrummet.

I NO gjorde vi flera experiment som vi ska följa upp denna vecka. Det är nu luft och vatten som står på schemat.

I svenska arbetar vi med beskrivande text och med vikingatiden.

I engelska har vi arbetat med ”What´s that in your basket?” som handlar om att vara i butiker och handla. Glöm inte att ovningsmastaren.se är super för era barn.

v.50 fortsätter vi som vanligt förutom på fredag då det är lucia. 4b har då ingen idrott för att vi ska se luciatåget uppträda. Eleverna börjar som vanligt 8.10 men vi är då i klassrummet.

Ha en fortsatt trevlig vecka! /NInorta