Hej alla

Nu är det bara två veckor kvar på terminen och det märks att eleverna behöver lite ledighet. På fredag kommer vi att julpyssla och baka pepparkakor.

Barn och ungdomsförvaltningen i Sigtuna kommun har tagit beslut om att tidigarelägga avslutningsdagen till den 18/12.

Kort information om skolarbetet:

Sv

Vi fortsätter att läsa ”Pärlor av glas” en skönlitterär bok som är skriven av Camilla Lagerqvist. Eleverna läser ett kapitel och arbetar med frågor från kapitlet.

So, geografi, religion

Vi arbetar med religion och kristendom under nästa vecka på torsdag kommer eleverna att få ett prov.

Ma

Eleverna fortsätter med kapitlet om vikt och volym. Eleverna har fått göra egna uppgifter som de har redovisat inför klassen.

No

Eleverna får välja och göra eget arbete om ett av sinnena.

Eng

Vi fortsätter arbetet med The book about me och med lätta nyheter på engelska. Nästa vecka börjar vi med att prata om hur man firar jul i de engelsktalande länderna.

Önskar er en trevlig helg

Mvh. Charlotta Waltin

Mail: charlotta.waltin@edu.sigtuna.se