Hej alla

I dag fredag har vi bakat pepparkakor och julpysslat, det var pepparkaksfulla och lyckliga elever som gick hem.

Fredagen 18/12 som är sista dagen på terminen slutar de elever som inte äter lunch 11.20. För att en elev ska få gå hem 11.20 behöver en vårdnadshavare höra av sig till mig och godkänna tidig hemgång.

Kort information om skolarbetet:

Sv

Vi fortsätter att läsa ”Pärlor av glas” en skönlitterär bok som är skriven av Camilla Lagerqvist. Eleverna läser ett kapitel och arbetar med frågor från kapitlet.

So, geografi, religion

Vi arbetar med religion och kommer under veckan starta med judendom.

Ma

Eleverna fortsätter med kapitlet om vikt och volym. Eleverna har fått göra egna uppgifter som de har redovisat inför klassen.

No

Eleverna får välja och göra eget arbete om ett av sinnena arbetet ska vara inlämnat och under veckan ska eleverna redovisa sitt arbete.

Eng

Nästa vecka börjar vi med att prata om hur man firar jul i de engelsktalande länderna eleverna har fått glosläxa till onsdag.

Önskar er en trevlig helg

Mvh. Charlotta Waltin

Mail: charlotta.waltin@edu.sigtuna.se