Veckobrev v38

Veckobrev V.38

Hej!

Ännu en vecka har gått och detta var första skolveckan där vi hade ”vanliga” lektioner. Vi har hunnit med massor! I svenska repeterade vi ordklasserna (verb, substantiv, adjektiv).

I matte har vi påbörjat ett nytt kapitel som handlar multiplikation. Eleverna har fått med sig en läxa hem som vi gärna vill ha tillbaka senast onsdag nästa vecka. Läxan handlar om sådan vi gjorde i föregående kapitel.

I NO jobbade vi med olika blandningar.

I So fortsätter vi med religion.

På onsdag nästa vecka kommer vi åka till naturskola, eleverna får ta med sig frukt eller smörgås, lunch kommer serveras där.

Vi vill även påminna om att det är idrott på tisdagar och fredagar och det är viktigt att ta med sig kläder och duschgrejer.

Nästa vecka:

Måndag och tisdag – studiedagar då är det ingen skola men fritids har öppet för dem som är i behov av det.

Onsdag – vi åker till naturskola. Viktigt att komma till skolan senast kl 8 då bussen avgår 8:15.

Fredag – vi kommer besöka en kyrka på förmiddagen.

Hälsningar, Ninorta 🙂