Veckobrev


Ännu en vecka är slut. I kväll lyser solen och vi får hoppas att värmen kommer tillbaka nu. Testerna i matematik är klara och jag har tillsammans med varje elev gjort nya mål vad vi behöver träna mer på. Alla elever har gjort fantastiska framsteg under året och alla blev glada när de såg sitt resultat.

Vi har arbetat mycket med återvinning och vår miljö i veckan. Vi har fått resa framåt i tiden och skrivit hur vi tror att soporna kommer hanteras av kommande generationer. Vi har skrivit sagor om ett soptroll och tränat på inledning, problem, lösning och avslut. Alla skulle även träna på sin handstil, att bokstäverna ska vara i taket, på golvet och ner i källaren beroende på bokstav. Stor bokstav, mellanrum och punkt. Fantastiska resultat även här.

I matematiken tränar vi på tiotalsövergångar.

På måndag kommer Tindra äntligen tillbaka. Välkommen!

Arbetsron har varit varierande under veckan och idag var det väldigt oroligt. Prata gärna om varför man är i skolan med ert barn. Om ni har åsikter om skolan, klasskamrater, mig eller liknande så ta detta med mig och inte med ert barn. Negativa åsikter tar barnen med sig till skolan och det tar otroligt mycket av min tid att prata och förstå vad utbrotten beror på. Har ni frågor om detta så hör gärna av er.

Nästa vecka

Måndag förhör av läsläxa och inlämning och genomgång av matematikläxan.

Tester i svenska.

Torsdag har vi friluftsdag F-3. Idrottskläder och vattenflaska.

Fredag Vi kommer testa amerikansk fotboll kl.12-13. Tillbaka på skolan 13.30

Nu önskar jag er en solig helg! Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.