Veckorbrev v.35

Hej på er!

Veckan går mot sitt slut och vi har kämpat på bra i veckan.

Vi har hunnit påbörja alla ämnen, förutom bild som vi kommer vänta lite med att sedan slå ihop minuterna för att få längre lektioner.

I svenska har vi börjar läsa en bok som heter ” Flickan utan minne”. Till den boken arbetar vi med frågor som eleverna får besvara. Vi har också arbetat i ”ZIck Zack” med återberättande text.

I matematik arbetar vi med taluppfattning. Mestadels repetition.

I NO har vi arbetat med skogen och vilka som lever där.

I SO arbetar vi med Sveriges klimat.

I engelska har vi börjat med första kapitlet i boken ”what´s up”. Till det har vi också haft uppgifter på iPaden som eleverna verkar gilla.

Eleverna har också fått ta hem sina iPads från och med torsdagen den 29/8-19. IPaden som tas med fram och tillbaka till skolan. Syftet är att de kan få läxor och andra uppgifter att öva på där.

I onsdags var vi och badade på sjudargårdsbadet och vi lekte även lite lekar. Eleverna ville inte åka tillbaka till skolan och det blir man varm i hjärtat av. Fråga gärna de hur de hade det.

Nästa vecka är det fotografering på tisdag 3/9 klockan 13.20-14.00.

Det är även föräldramöte på tisdag den 3/9 mellan klockan 18-19.30. Vi startar gemensamt i matsalen och går sedan vidare till 4a´s klassrum för information och eventuella frågor.

Vecka 37 och 38 är det elevledda utvecklingssamtal. Jag kommer meddela er tiderna nästa vecka och skulle ni behöva byta tid så får ni byta mellan varandra.

Hoppas ni får en fantastisk helg!

Ninorta