Välkomna till 6B!

Hej alla föräldrar och elever!

Vi har nu haft en rolig och givande första dag, med bra samtal om vad som ska hända under året. Det finns en del saker vi behöver trycka på lite mer. Det gäller:

Eleverna har idag fått med sig några blanketter hem. Ett par av dem ska fyllas i av vårdnadshavare, och sedan ska dessa tillbaka till skolan. Det gäller hälsointyg och medgivande till att ta bild. Dessa behöver vi ha redan denna vecka, så fyll gärna i dessa på en gång. OBS! Glöm inte baksidan! Övriga blanketter är information, så spara dessa.

På torsdag börjar vi arbeta enligt ordinarie schema. Eleverna har med sig ett schema hem, så de kan vara förberedda på vad som kommer att hända.

På fredag den 20 augusti ska eleverna ha uppsimning, så de behöver ha med sig ombyte för simning. 6B simmar 12.30 – 13.15, och sedan avslutar vi dagen.

Onsdag den 8 september och tisdag den är det tid för utvecklingssamtal. Vi har nu möjlighet att ha dessa samtal i skolans lokaler. För dig som inte känner att du vill ses fysiskt så kan vi hålla samtalet via teams eller telefon. Jag vill att du meddelar mig om du vill ha samtelet online i stället. Vi återkommer med besked om hur du ska boka samtalstider.

Om du vill nå mig så kan du skicka ett mail: peder.simonsson@edu.sigtuna.se. Telefonnummer kan jag lämna ut enskilt om det önskas.

Jag önskar er en fortsatt trevlig vecka, och nytt veckobrev kommer på fredag!

Med vänlig hälsning, Peder Simonsson, mentor 6B.